MENU Sluiten

Wienke Bodewes voorzitter NEPROM

Wienke Bodewes voorzitter NEPROM

Wienke Bodewes is gekozen tot nieuwe voorzitter van de NEPROM, de vereniging van Nederlandse projectontwikkelaars. De ledenvergadering benoemde ir. W.J. (Wienke) Bodewes (algemeen directeur Amvest) als opvolger van Peter Noordanus, die onlangs zijn vertrek aankondigde. Tevens is ir. A.J.H. (Bart) van Breukelen (statutair directeur Synchroon B.V.) tot het bestuur toegetreden.

De voorzittersfunctie van de NEPROM is een onbezoldigde nevenfunctie. Wienke Bodewes is in het dagelijks leven algemeen directeur van Amvest. Wienke Bodewes is binnen de NEPROM verder reeds actief als voorzitter van de Commissie Woningmarkt en van de Werkgroep Herstructurering. Peter Noordanus legt zijn functie neer nadat hij onlangs aankondigde uit de directie van AM te stappen. De voorzitter van de NEPROM dient actief te zijn bij één van de lidbedrijven van de vereniging.

Het bestuur bestaat verder uit mevrouw drs. A.M.E. (Anneke) de Vries MRE (ING Real Estate), drs. D.H. (Daan) van der Vorm MRE (Vorm Ontwikkeling B.V.), ir. R.F.C. (Rudy) Stroink (TCN Property Projects), ing. A.G.J. (Ton) Hillen (Heijmans Vastgoed B.V.) en mr. W.C.T.F. (Friso) de Zeeuw (Rabo Bouwfonds).