MENU Sluiten

Start presale fase 1 LOF Erasmusveld te Den Haag

Het project LOF Erasmusveld te Den Haag bestaat uit 2 fasen. Morgen 14 april om 9.00 uur start de presale van fase 1, welke bestaat uit 43 koopwoningen en 40 sociale huurwoningen. De presale betreft zodoende de 43 koopwoningen. Het totale project betreft 139 woningen. Fase 2, welke bestaat uit 56 woningen in diverse typen, zal in principe deze zomer nog in verkoop gaan. Het bestemmingsplan dat e.e.a. mogelijk maakt is inmiddels al enige tijd onherroepelijk.

LOF Erasmusveld wordt een groene wijk, waar de meeste woningen ook liggen aan het groen. De meeste woningen hebben ook een eigen parkeerplaats met voorbereiding voor de aansluiting van een elektrische auto . Daarnaast vormt een onderdeel van het project de aanleg van een ecologisch lint, hetgeen de groene wijk compleet maakt.

LOF Erasmusveld is een project van TopVorm vastgoed BV, een 50%-50% samenwerking tussen TopLevel Development BV en Vorm Ontwikkeling BV te Papendrecht.

TopLevel Development BV is als ontwikkelaar betrokken bij dit project. De verkoop en de bouw worden verzorgd door Vorm 6D Wonen B.V.