MENU Sluiten

Presale Fase 2 LOF Erasmusveld te Den Haag

Het project LOF Erasmusveld te Den Haag bestaat uit 2 fasen. Op 14 april vond de presale van fase 1 plaats, welke bestaat uit 43 koopwoningen en 40 sociale huurwoningen. Dit was een groot succes en alle woningen zijn gereserveerd en de koopovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten worden inmiddels opgesteld.

Op 26 mei is de presale van fase 2 van start gegaan. Dit betrof 49 woningen en ook deze presale was een enorm succes. De verwachting bestaat dat alle woningen de komende dagen eveneens gereserveerd zijn en dat hier op korte termijn ook de koopovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten van gesloten kunnen worden.

Hierna blijft nog fase 3 over. Dit betreft 7 woningen, die in houtskeletbouw worden uitgevoerd en derhalve ook zeer duurzaam zijn. Deze gaan in het najaar in verkoop.

LOF Erasmusveld is een project van TopVorm vastgoed BV, een 50%-50% samenwerking tussen TopLevel Development BV en Vorm Ontwikkeling BV te Papendrecht.

TopLevel Development BV is als ontwikkelaar betrokken bij dit project. De verkoop en de bouw worden verzorgd door Vorm 6D Wonen BV.