Nieuws

Presale Fase 2 LOF Erasmusveld te Den Haag

Het project LOF Erasmusveld te Den Haag bestaat uit 2 fasen. Op 14 april vond de presale van fase 1 plaats, welke bestaat uit 43 koopwoningen en 40 sociale huurwoningen. Dit was een groot succes en alle woningen zijn gereserveerd en de koopovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten worden inmiddels opgesteld. Op 26 mei is de presale van fase 2 van start gegaan. Dit betrof 49 woningen en ook deze presale was een enorm succes. De verwachting bestaat dat alle woningen de komende dagen eveneens gereserveerd zijn en dat hier op korte termijn ook de koopovereenkomsten en aannemingsovereenkomsten van gesloten kunnen worden. Hierna blijft nog fase 3 over. Dit betreft 7 woningen, die in houtskeletbouw worden uitgevoerd en derhalve ook zeer duurzaam zijn. Deze gaan in het najaar in verkoop. LOF Erasmusveld is een project van TopVorm vastgoed BV, een 50%-50% samenwerking tussen TopLevel Development BV en Vorm Ontwikkeling BV te Papendrecht. TopLevel Development BV is als ontwikkelaar betrokken bij dit project. De verkoop en de bouw worden verzorgd door Vorm 6D Wonen BV.  
1 juni 2021 | Door Toplevel Development,

Start presale fase 1 LOF Erasmusveld te Den Haag

Het project LOF Erasmusveld te Den Haag bestaat uit 2 fasen. Morgen 14 april om 9.00 uur start de presale van fase 1, welke bestaat uit 43 koopwoningen en 40 sociale huurwoningen. De presale betreft zodoende de 43 koopwoningen. Het totale project betreft 139 woningen. Fase 2, welke bestaat uit 56 woningen in diverse typen, zal in principe deze zomer nog in verkoop gaan. Het bestemmingsplan dat e.e.a. mogelijk maakt is inmiddels al enige tijd onherroepelijk. LOF Erasmusveld wordt een groene wijk, waar de meeste woningen ook liggen aan het groen. De meeste woningen hebben ook een eigen parkeerplaats met voorbereiding voor de aansluiting van een elektrische auto . Daarnaast vormt een onderdeel van het project de aanleg van een ecologisch lint, hetgeen de groene wijk compleet maakt. LOF Erasmusveld is een project van TopVorm vastgoed BV, een 50%-50% samenwerking tussen TopLevel Development BV en Vorm Ontwikkeling BV te Papendrecht. TopLevel Development BV is als ontwikkelaar betrokken bij dit project. De verkoop en de bouw worden verzorgd door Vorm 6D Wonen B.V.          
13 april 2021 | Door Toplevel Development,

Binnenkort start verkoop fase 3 De Laverie Oosterhout

Het project De Laverie te Oosterhout bestaat uit 3 fasen. De laatste fase was kort na de presale al uitverkocht en is inmiddels volledig in aanbouw. In fase 3 worden nog 28 woningen gerealiseerd, waarvan 24 sociale huurwoningen. De laatste 4 woningen gaan binnenkort (eind april / begin mei) in verkoop. De verwachte start bouw van fase 3 zal in september van dit jaar zijn. In 2022 zal het volledige project dan worden opgeleverd, hetgeen uiteindelijk dan uit 117 woningen zal bestaan en een prachtige wijk is geworden.

De Laverie te Oosterhout is een project van TopVorm vastgoed BV, een 50%-50% samenwerking tussen TopLevel Development BV en Vorm Ontwikkeling BV te Papendrecht.

TopLevel Development BV is als ontwikkelaar betrokken bij dit project. De verkoop en de bouw worden verzorgd door Vorm 6D Wonen B.V.

 

 

 

13 april 2021 | Door Toplevel Development,

Presale Oosterhout De Laverie fase 2 gestart

Afgelopen donderdag 2 april 2020 is de presale van fase 2 van Oosterhout De Laverie gestart. De belangstelling was er groot. De gesprekken met de kandidaten worden vanaf vandaag opgestart.

6 april 2020 | Door Toplevel Development,

De bouw van De Laverie in Oosterhout gestart

Eind september is de bouw van fase 1a van De Laverie te Oosterhout gestart. Deze fase bestaat uit 22 woningen en kent een gevarieerd programma van tweekappers, herenhuizen en rijwoningen.

Fase 1b is in verkoop en zal naar verwachting begin 2020 starten. Op korte termijn zal fase 2 in verkoop gaan.

Het project bestaat uit 3 fasen van circa 113 woningen in diverse prijsklassen.

De Laverie te Oosterhout is een project van TopVorm vastgoed BV, een 50%-50% samenwerking tussen TopLevel Development BV en Vorm Ontwikkeling BV te Papendrecht.

TopLevel Development BV is als ontwikkelaar betrokken bij dit project. De verkoop en de bouw worden verzorgd door Vorm 6D Wonen B.V.

25 november 2019 | Door Toplevel Development,

TopVen Vastgoed Ontwikkeling BV verwerft Nico Bovenweg 44 te Oosterbeek

Op 11 september 2019 heeft het transport van de grond van de Nico Bovenweg 44 te Oosterbeek plaatsgevonden. De locatie betreft een “blijf van mijn lijf huis” in Oosterbeek, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. In augustus zijn de overeenkomsten met de gemeente Renkum getekend.

De ontwikkeling is onlangs gestart. Er komen circa 50-55 grondgebonden woningen, waarvan een deel sociale huur. Op korte termijn gaat de bestemmingsplanprocedure lopen.

Het project betreft een ontwikkeling van TopVen Vastgoed Ontwikkeling BV, een 50%-50% samenwerking tussen TopLevel Development BV en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV te Tilburg

TopLevel Development BV is als ontwikkelaar bij dit project betrokken. De verkoop en bouw worden door Van de Ven Bouw en Ontwikkeling uit Tilburg verricht.

25 september 2019 | Door Toplevel Development,

Fase 1 De Laverie in Oosterhout in verkoop

Afgelopen donderdag, 29 november, vond de start verkoop van De Laverie in Oosterhout plaats. De start verkoop vond plaats in theater De Bussel in het centrum van Oosterhout, dicht bij de locatie van De Laverie. Het project bestaat uit 113 woningen in diverse prijsklassen. De eerste fase behelst 43 woningen. Voor het project hebben zich meer dan 700 geinteresseerden ingeschreven. De pre-qualify is ook reeds gestart en heeft geleid tot een groot aantal opties op dit moment. De verwachte start bouw is in het voorjaar 2019. Fase 2 zal naar verwachting ook in 2019 starten.
6 december 2018 | Door Toplevel Development,

TopLevel Development en Van der Ven Bouw en Ontwikkeling tekenen samenwerkingsovereenkomst

TopLevel Development en Van der Ven Bouw en Ontwikkeling uit Tilburg (onderdeel Volker Wessels concern) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Op 6 februari j.l. is de gezamenlijke vennootschap TopVen Vastgoed Ontwikkeling BV opgericht. De verwachting is dat op korte termijn het eerste gezamenlijke project hierin ontwikkeld gaat worden.
16 maart 2018 | Door Toplevel Development,

Verkoopavond en opening modelwoning landgoed Bergvliet te Oosterhout

Eind 2017 is gestart met de verkoop van de eerste fase van de 80 recreatieve villa's (op kavels van 288 tot maar liefst 704 m2) op landgoed Bergvliet te Oosterhout. Op woensdag 7 februari is er een verkoopavond van 18.00 uur - 21.00 uur. Joost Luiten zal die avond de modelwoning openen en geinteresseerden zijn dan in de gelegenheid om deze te bezichtigen.   TopLevel Development BV is als adviserend ontwikkelaar betrokken bij dit project.
22 januari 2018 | Door Toplevel Development,

Oplevering De Stille Watering te Leiderdorp nadert

De bouw van het project De Stille Watering te Leiderdorp nadert zijn einde. Het project kent 47 woningen, waarvan 7 sociale huurwoningen. De woningen waren binnen 2 maanden uitverkocht. Bijgaand het prachtige resultaat tot op heden.
10 mei 2017 | Door Toplevel Development,